Batoane cu ce ai prin frigider, oleaca din aia, oleaca din ailalta si rezultatul? Delicios! Se pot prinde usor cu manutele grasute si mult preaiubite si dispar rapid-rapid de pe masa.
Ingrediente:
- 120 gr fulgi de ovaz
- 6-7 nuci maruntite
- 1 lg unt de caju cremos de la Papamigdal (sau alt unt de oleaginoase/nuci)
- 120 gr zmeura bine pasata la furculita
- 1 lg ulei de cocos lichid
- 1 lgita unt de caju (pentru final)
Cum am procedat:
- intr-un castron, am amestecat fulgii cu nucile, untul de caju, uleiul si zmeura pasata
- am asezat compozitia intr-un vas micut, pe o foaie de copt, si am taiat-o in patru felii
- am copt batoanele in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos, timp de 20’
- la final, le-am “stropit” cu unt de caju si am servit cu fructe proaspete dupa ce s-au racit
Pofta buna!
No Comments