Crispy fish e un fel de mancare potrivit pentru weekend cand ne mai strangem si noi pe acasa si in jurul mesei toti. In timpul saptamanii, abia avem timp sa ne tragem sufletele acasa, numai pe fuga suntem, fuga la scoala si la munca, fuga de la scoala si de la munca…De ar fi ziua mai lunga…
Ingrediente: (3 persoane)
- 400 gr somon semicongelat taiat cuburi
- 1 cana fulgi de porumb maruntiti grosier
- 1 lg fulgi de usturoi
- 1 ou mare
Cum am procedat:
- am trecut bucatile de somon prin oul amestecat cu fulgii de usturoi, dupa care i-am imbracat in fulgi de porumb
- i-am copt in aparatul Ninja Foodie, preincalzit 5′ la 180 grade, folosind functia aircrisp, 180 grade, timp de 13′
- in cuptor, preincalzit, caldura sus-jos, 180 grade, timp de cca 18-20′
- i-am servit alaturi de cartofi natur cu patrunjel
Pofta buna!
No Comments