Gazpacho e o supa de rosii rece, fara aragaz, fara batai de cap, papa rapid, dar rapid de tot, nu asa. Pe langa faptul ca e rapida, e plina de nutrienti, o puteti servi cu ceva branzica, oua sau chiar carnita, desi la origine se serveste maxim cu niste crutoane, o putem oricand imbogati si servi dupa placul inimii. Traiasca Spania si mancarurile ei rapide si gustoase! Ola!
Ingrediente: (4 portii)
- 1000 gr roșii cherry bine coapte, taiate in jumatati
- 50 gr ardei gras verde
- 40 gr ceapa
- 70 gr castravete, partial curatat
- 1 catel de usturoi
- 30 gr zeama de lamaie (peste 2 ani otet de mere BIO)
- 1 praf de sare (2 ani+)
- 50 – 100 g ulei de masline extravirgin
- 8 cuburi de gheata
Cum am procedat:
- pai, sa va spun…am pus toate ingredientele in bol si am pasat, pai, am pasat pana mi-a placut cum arata
- apoi, am pus supa la rece si am servit-o rece, numai buna pentru zilele calde de vara
- pentru varianta thermomix, puneti ingredientele in vas si mixati 30 secunde, viteza 5, dupa care, curatati peretii vasului cu spatula si mixati din nou 3 minute, viteza 10
Pofta buna!
No Comments