Supe și ciorbe

Gazpacho

iunie 1, 2021

Gazpacho e o supa de rosii rece, fara aragaz, fara batai de cap, papa rapid, dar rapid de tot, nu asa. Pe langa faptul ca e rapida, e plina de nutrienti, o puteti servi cu ceva branzica, oua sau chiar carnita, desi la origine se serveste maxim cu niste crutoane, o putem oricand imbogati si servi dupa placul inimii. Traiasca Spania si mancarurile ei rapide si gustoase! Ola!

Ingrediente: (4 portii)

  • 1000 gr roșii cherry bine coapte, taiate in jumatati
  • 50 gr ardei gras verde
  • 40 gr ceapa
  • 70 gr castravete, partial curatat
  • 1 catel de usturoi
  • 30 gr zeama de lamaie (peste 2 ani otet de mere BIO)
  • 1 praf de sare (2 ani+)
  • 50 – 100 g ulei de masline extravirgin
  • 8 cuburi de gheata

Cum am procedat:

  • pai, sa va spun…am pus toate ingredientele in bol si am pasat, pai, am pasat pana mi-a placut cum arata
  • apoi, am pus supa la rece si am servit-o rece, numai buna pentru zilele calde de vara
  • pentru varianta thermomix, puneti ingredientele in vas si mixati 30 secunde, viteza 5, dupa care, curatati peretii vasului cu spatula si mixati din nou 3 minute, viteza 10

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.