Kidscuiți

Crackerși cu năut

mai 25, 2021

Taca-paca si vajjjj-vajjjj si crackersii sunt gata. Sau cum cu o mana invarteam in oala cu mancarea pentru cina si cu alta faceam crackersi de pus in pachetele. Dar stiti ce buni sunt? De-li-ciosi! Daca nu ma credeti, sa ii incercati numa’!

Ingrediente:

  • 160 gr naut prefiert
  • 90 gr fulgi de ovaz
  • 2-3 lg apa ca sa se lege aluatul
  • 1 lg fulgi de ceapa deshidratata
  • 1 lgita boia dulce
  • 1 lgita zeama de lamaie
  • 35 gr ulei de masline extravirgin
  • 1 lg seminte de canepa

Cum am procedat:

  • prima data am pus fulgii de ovaz in robot si i-am transformat in faina
  • am adaugat si restul de ingrediente si am mixat pana can dam obtinut o pasta omogena, moale
  • am asezat aluatul intre doua foi de copt si am intins aluatul in foaie subtire, dupa care i-am decupat cu forma, cutit, direct pe foaia de copt pe care am transferat-o in tava de cuptor
  • am copt biscuitii timp de 25’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos
  • dupa coacere, i-am lasat sa se raceasca in tava

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.