Taca-paca si vajjjj-vajjjj si crackersii sunt gata. Sau cum cu o mana invarteam in oala cu mancarea pentru cina si cu alta faceam crackersi de pus in pachetele. Dar stiti ce buni sunt? De-li-ciosi! Daca nu ma credeti, sa ii incercati numa’!
Ingrediente:
- 160 gr naut prefiert
- 90 gr fulgi de ovaz
- 2-3 lg apa ca sa se lege aluatul
- 1 lg fulgi de ceapa deshidratata
- 1 lgita boia dulce
- 1 lgita zeama de lamaie
- 35 gr ulei de masline extravirgin
- 1 lg seminte de canepa
Cum am procedat:
- prima data am pus fulgii de ovaz in robot si i-am transformat in faina
- am adaugat si restul de ingrediente si am mixat pana can dam obtinut o pasta omogena, moale
- am asezat aluatul intre doua foi de copt si am intins aluatul in foaie subtire, dupa care i-am decupat cu forma, cutit, direct pe foaia de copt pe care am transferat-o in tava de cuptor
- am copt biscuitii timp de 25’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos
- dupa coacere, i-am lasat sa se raceasca in tava
Pofta buna!
No Comments