Sa aveti o primavara minunata si plina de bucurii!
Va trimit un martisor dulce, un biscuite crumble-los cu gem de fructe de padure.
Ingrediente:
- 40 gr faina migdale
- 100 gr faina 550
- 1 lg miere bio (1an+)
- 1 lgita coaja de portocala bio
- 4 lg ulei de cocos moale
- 2 lg apa
- Gem fara zahar (eu am folosit din fructe de padure
Cum am procedat:
- am amestecat fainurile si coaja de portocala, am adaugat mierea, apa si uleiul si am amestecat pana am obtinut un aluat ca de crumble, nisipos
- cu ajutorul unei forme rotunde pentru decupat biscuiti am format cercuri din aluat pe care l-am presat bine cu fundul unei linguri, direct in tava, pe foaia de copt
- am adaugat deasupra cate 2 lgite de gem si deasupra, aluat in ploaie
- am copt timp de 20’ la 180 gr, caldura sus-jos
Pofta buna!


2 Comments
Au iesit atat dar atat de buni! Textura,gust, nu mai zic cat sunt de rapid de facut. Multumim pentru reteta!
Buna! Cu drag!