Rapid, rapid e numele meu! Pentru ca mancam aproape numai pregatit in casa, trebuie sa fie rapid. Putine ingrediente si rapid. Asa si cu pitele astea micute cu coaja crocanta si miez pufos. 😘
Ingrediente:
- 310 gr faina 650
- 90 ml lapte vegetal (sau animal)
- 90 ml apa
- 10 gr praf de copt BIO
- 60 gr ulei de masline extravirgin
- 1 lg fulgi de ceapa (optional)
- cateva masline verzi desarate (optional, 1 an+)
Cum am procedat:
- am amestecat bine ingredientele cu o lingura, apoi cu mana, 2-3 minute, pana cand aluatul nu s-a mai lipit de mana; eu am folosit robotul si a durat maxim 1’
- am impartit aluatul in 5 bucati egale pe care le-am intins sub forma de cerc, am adaugat maslinele feliate si am rulat
- cu un cutit bine ascutit, am crestat painicile, dupa care le-am copt in cuptorul bine preincins la 190 gr, timp de 25′
- am servit cu branzica si rosii
Pofta buna!
No Comments