Dulcegării Patiserie

Brioșe cu banană și ananas

mai 10, 2021

Le-am pregatit intr-o dimineata, asa, pe muteste sa nu trezesc armata care, desi are doi soldati, face galagie cat douazeci…putina liniste nu strica niciodata. Nu au zahar, indulcite perfect doar cu banana, se pot oferi chiar si inainte de 1 an. Au iesit 4 bucati mari, au fost perfecte pentru mic dejun langa fructe si iaurt.

Ingrediente:

  • 1 banana bine coapta
  • 1 ou
  • 100 gr faina grau spelt 630 (sau grau tip 650)
  • 25 gr pudra de roscove
  • 1 lgita praf de copt BIO
  • bucatele de ananas (orice alte fructe)
  • topping optional: bucatele de ananas si nuci maruntite

Cum am procedat:

  • am preincalzit cuptorul la 180 grade si am pregatit o forma de copt din silicon BPA free
  • am pasat banana bine-bine cu o furculita , am adaugat oul si am omogenizat, apoi faina si pudra de roscove amestecate cu praful de copt
  • am adaugat bucatelele de ananas in compozitie si am omogenizat cu lingura
  • am asezat compozitia in 4 forme de briose medii-mari, am adaugat toppingul optional si le-am copt timp de 25′
  • dupa, le-am lasat sa se raceasca in forme si apoi le-am scos

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.