Reciclarea e mama economiei, piedica risipei si sporul casei. Rar arunc ceva si atunci o fac cu sufletul neimpacat. Nu imi place sa arunc mancarea deloc, de aceea fac putina, cat ne trebuie la 1-2 mese, luam resturile la pachetele sau reciclam. Ca si mandra asta de mamaliguta. Desi nu ne ramane, suntem mamaligari, de aceasta data au ramas cateva linguri de la masa de pranz.
Ingrediente:
- 5 – 6 lg de mamaliga cremoasa
- 1 lg unt topit
- 1 catel mic de usturoi ras
- 2 lg suc de rosii
- condimente: busuioc, cimbru
- 20-30 gr emmental ras (sau alta branza, branza de casa sub 1 an)
- salata rucola
Cum am procedat:
- am intins mamaliguta pe o foaie de copt, am uns cu unt, condimente, usturoi, suc de rosii, deasupra emmental ras
- am copt 12’ in cuptorul preincalzit la 190 grade, iar dupa ce am scos-o din cuptor, am adaugat rucola
Pofta buna!
No Comments