Se fac rapid, sunt deliciosi, se pot lua la pachetel, in ghiozdanele mici in parc, pot merge oriunde mergem si noi. Oferiti langa un iaurt si fructe, se merg perfect la mic dejun si…au asa succes! Nu va pot spune!
Ingrediente:
- 1 pahar si 2/3 pahar cu fulgi de ovaz
- 1/2 pahar ulei de cocos topit
- 1/4 pahar miere (sau sirop de curmale)
- 1 ou
- 1 lgita vanilie pudra
- 1 vf lgita praf de copt
- O manuta fructe goji bio
Cum am procedat:
- am rasnit fulgii de ovaz cu un chopper si i-am transformat in faina
- am amestecat faina obtinuta impreuna cu restul de ingrediente, adaugand la final fructele de goji
- am impartit aluatul in 9 bile pe care le-am asezat in tava, pe o foaie de copt si aplatizat cu mana
- am copt biscuitii in cuptorul preincalzit la 190 grade, aprox 13-14’, pana cand devin maronii pe margini
- am servit la mic dejun alaturi de iaurt si banana
Eu am folosit un pahar de apa de 250ml, mereu acelasi, pentru a masura ingredientele.
Pofta buna!
2 Comments
Buna,
Ati putea trece cantitatile in grame?
Multumesc 🙂
Buna, ar trebui sa ii refac, am pregatit reteta in acest fel ca sa fie usor si celor care nu au cantar. 😊