Despre mazare numai de bine. Are un gust usor dulceag, placut, o textura cremoasa, iar asta o face usor de pregatit sub forma de pasta/tartinabila. E bogata in vitamine, proteine, fibre, minerale si antioxidanti, de aceea nu ar trebui sa lipseasca din meniul nostru.
Si pentru ca merge ca tartinabila, am pus rapid de un borcanel, cat sa avem acolo pentru momente dificile, cand chef/timp/mofturi, d-ale lui Caragiale…stiti voi!
Ingrediente:
- 250 gr mazare gatita la abur
- 1 lg unt de caju
- 2 lg ulei de masline extravirgin
- 2-3 catei usturoi
- 2 lg zeama de lamaie
- 2-3 picuri de miere bio certificate (1 an+, optional)
Cum am procedat:
- dupa ce am gatit mazarea, am pus toate ingredientele in chopper si vvvvjjjjj-vjjjjjj pana cand am transformat totul intr-o pasta numai buna de intins pe paine
Pofta buna!
No Comments