Simplu, simplu, atât de simplu încât se potrivește la orice vârstă. Avem o rețetă de broccoli cu unt, care se potrivește pe post de garnitură lângă multe ingrediente: ou, carne, pește, alte legume sau lactate.
Ingrediente:
- 1 broccoli
- 20 grame unt (eu am folosit unul fără sare) – îl puteți înlocui cu un unt vegetal sau cu ulei
Cum am procedat:
- Am rupt broccoli în buchețele medii și le-am gătit la abur (eu am folosit o sită de gătit la abur, dar puteți fără probleme să-l gătiți și la aparat, sau să îl fierbeți). Eu nu am un timp standard de gătire. Aleg să verific cu o furculiță sau cu mâna legumele până când mi se par suficient de moi.
- Am tăiat untul cubulețe mici mici
- Când buchețelele au fost gătite, le-am pus într-un bol, am pus peste ele untul și am acoperit cu un capac pentru 2-3 minute
- Când timpul a expirat, am amestecat
No Comments