Iar munca, venit tarziu acasa, copil mofturos, fomist…as fi vrut o ciorba, dar de…timp nu prea era. Are 4 ani, dar tot agatata de piciorul meu sta, deci…nu va faceti iluzii mari. 😀 Zic unii ca 6 ani, dar nu ii mai cred. Asa au spus si cu dormitul in camera ei. Astept majoratul. 😎
Ingrediente:
- 2 linguri de unt topit
- 4 cm praz (partea alba)
- 1/2 morcov
- 3 lg mazare
- 2 catei usturoi
- 2 ciuperci Shiitake
- 50 gr de paste orzuleh (paste tip orez)
- 200 ml de supa de pui sau apa
- 2 linguri de smantana sau iaurt grecesc
- 2 linguri pline de cheddar ras sau branzica proaspata
- 1 vf lgita turmeric
Cum am procedat:
- am pus in tigaie untul si putina apa, am adaugat prazul, morcovul si ciupercile tocate, usturoiul ras si mazarea si am inabusit cateva minute, sa se inmoaie bine legumele; am mai adaugat apa putin cate putin, atunci cand scadea
- am adaugat micutele paste si supa si am acoperit, gatit aprox. 7-8 min (conform instructiunilor de pe pachet), pana cand tot lichidul este absorbit
- am adaugat smantana, turmericul si am omogenizat, lasand inca 2 minute pe foc.
- la final, am adaugat branza emmental, amestecand usor pana cand aceasta se topeste
*mazarea se aplatizeaza atunci cand este oferita copiilor mici.
Pofta buna!
No Comments