Am devenit din ce in ce mai delasatoare in ceea ce priveste bucataria. Delasatoare nu e cuvantul bun, dar lipsa timpului din ultima vreme ma tine departe de pasiunea mea…nu gatitul, ci mancatul. 😁😁😁😁 Tot se cerea pizza, pizza…dar mereu ajung tarziu, niciodata nu e timp de dospit, asa ca…o pizza altfel, rapida, nu timp de dospit. Doar taiatul legumelor ce mi-a dat cateva dureri de cap. 🙈
Ingrediente:
- 1 ardei rosu
- 1/2 ardei verde
- 5 fire ceapa verde
- 3 cartofi medii
- 2 morcovi
- 1/2 praz (partea alba)
- 1 manuta de porumb (zdrobit pentru cei mici)
- 2 oua
- 2 lg pline pline de faina gru spelt 630
- 2 lg lapte integral
- 2 lg ulei de masline presat la rece
- 2 lgite praf de copt BIO
- 4 lg emmental ras
- seminte de susan
Cum am procedat:
- am taiat ardeii cubulete, am tocat ceapa si prazul, am ras morcovii si cartofii si am aplatizat porumbul, dupa care le-am pus pe toate intr-un bol
- am adaugat ouale batute, faina, praful de copt, laptele si uleiul si am omogenizat
- am turnat compozitia intr-o tava, aprox 20x15cm tapetata cu o foaie de copt (sa nu fie mai inalta decat tava de cuptor)
- am adaugat deasupra branza rasa si semintele de susan
- am copt pizza in cuptorul preincalzit la 180 gr, timp de 25-30’
Pofta buna!
No Comments