Doamne, ce imi plac retetele astea care merg de la mic dejun pana la cina. Zici ca au fost inventate pentru mame ca mine care alearga prin bucatarie ca titirezii, mai dau o tura pe la masina de spalat, copil legat de picior et co. Dar ce zic eu?! Asta e definitia mamei 🙂 prin natura ei. Titirezul SRL 🙂
Bombitele astea au avut mereu success, poate forma, poate gustul. Habar nu am. Nu intreb caci poate nasc semne de intrebare in capusorul ala mic si blond…o las asa. ii plac pentru ca ii plac.
Ingrediente:
- 1 dovlecel ras, scurs
- 150 gr branza gouda (emmental, cheddar) rasa
- 2 oua
- 2 lg rase faina 650
- 2 lg rase pesmet
- 1 lgita fulgi de ceapa deshidratata (optional)
Cum am procedat:
- am amestecat ingredientele, obtinand o compozitie groasa, care curge greu din lingura
- pentru a le coace, am folosit aparatul de vafe cu placi interschimbabile, deci se pot coace si sub forme de vafe, dar am vazut ca au fost facute de mamici si in forme de briose la cuptor (180 gr, caldura sus-jos, 20-25′)
- le-am servit cu salata de cruditati
Pofta buna!

No Comments