Insomniile astea au si ele partea lor buna…pentru altii. 😬
Micul dejun e gata pregatit, ei inca dorm, eu mananc deja pranzul. 😀 As vrea sa pot si eu dormi pana pe la 7-8 dimineata, cred ca ar fi o premiera absoluta. Bine, ma si culc odata cu gainile, pe la 21.30-22.00, dar asta e altceva. 😁
Ingrediente:
- 1 ou
- 130 ml lapte cocos (sau alt lapte vegetal sau integral)
- 150gr faina 550
- 1 lgita praf de copt BIO
- 1/2 lgita vanilie pudra
- 3 mere
- 1 lg de fistic (sau nuci maruntite)
- pentru servit: faina de cocos, gem fara zahar
Cum am procedat:
- prima data, am preincalzit cuptorul la 180 grade, ventilatie, cuptorul trebuie sa fie bine incins
- am curatat merele de coaja, si le-am feliat in 3-4-5 felii, in functie de marimea lor, cat sa poata fi introdus un bat de lollipop in felie
- am amestecat oul cu laptele, am adaugat vanilia si faina amestecata cu praful de copt; aluatul nu trebuie sa aiba cocoloase si sa fie gros, ca o smantana
- am infipt betele in feliile de mar si le-am imbracat bine in aluat, dupa care le-am asezat in tava pe o foaie de copt
- am decorat cu fistic fiecare lollipop, dupa care le-am introdus in cuptor si le-am copt timp de 20’
- le-am lasat sa se raceasca nitel ca sa le pot scoate de pe hartia de copt, le-am pudrat cu faina de cocos si am adaugat la servire gem de cirese fara zahar
Pofta buna!
No Comments