Tot aud…cand iti da viata lamai, faci un chec cu lamai…bla-bla…
Cand iti da viata 3 kg de portocale rosii?! Ce faci? Tot bla-bla de mai sus.
De fapt, nu viata ti le da, ca bine ar fi sa ne dea viata ba lamai, ba portocale, o masina, casa cu piscina.😁
Portocalele astea sunt aduse de viata mea, aka sotul trimis la cumparaturi si fascinat de oferte.
Doamne, sper sa nu gaseasca oferte la ardei iute cand il trimit sa cumpere 2 – 3 ardei iuti. 😬
Cu ce merge cel mai bine portocala? Cuuuuu “ciocolata”! 😍😍😍😍
Daca nu mananca Mara, pot manca lejer 2 portii de terciulet din asta cu portocala, nuci si “șocolată”. 😘
Ingrediente: (2 portii)
- 4 lg fulgi de ovaz
- 150 ml lapte cocos (sau alt lapte vegetal sau animal)
- 3-4 nuci maruntite
- 1 lg branza proaspata de vaci
- 1 lg sanatoasa de pudra de roscove
- 2 lgite sirop de curmale (optional)
- zeama de la o portocala marisoara
- pentru servit: felii de portocala, fulgi de migdale, fistic maruntit
Cum am procedat:
- am pus laptele impreuna cu sucul de portocala, fulgii, pudra de roscove si siropul la fiert in tigaie, timp de 5’, pana se absoarbe lichidul si se gatesc fulgii
- dupa, am adaugat nucile si branza si am omogenizat
- am servit cu fistic, fulgi de migdale si felii de portocala
In cazul in care folositi lapte animal, adaugati sucul dupa gatire, altfel riscati branzirea laptelului.
Pofta buna!
No Comments