Rapid sa fie si esti prietenul meu. Parca nu imi mai ajunge timpul si chestia e ca si mancam, dom’le…adica, unde nu ne-ar pieri pofta de mancare sa nu mai mancam nimic?! Aleluia! Asa ca…ingrediente, robot, bzzz-bzzzz si cuptor. E chiar Cocosila!
Ingrediente:
- 125 gr unt topit
- 4 lg sirop de curmale (sau miere bio certificate 1an+)
- 150 gr faina 550
- 115 gr fulgi de cocos
- 3 oua
- 90 gr crema de cocos sau smantana lichida fara caraghenan
- 2 lgite praf de copt BIO
- 1 lg pudra de roscove
- optional: nuci, fructe uscate
Cum am procedat:
- am amestecat toate ingredientele cu ajutorul unui robot; rezulta in aluat gros pe care l-am asezat in tava tapetata cu o foaie de copt cu ajutorul unei linguri
- am copt checul in cuptorul bine preincalzit la 180 grade, caldura sus-jos, timp de 35-40′; timpul poate varia cu 5′ in plus sau minus
- am servit cu fructe si iaurt
Pofta buna!
No Comments