Dulcegării

Chec Cocosila

martie 11, 2021

Rapid sa fie si esti prietenul meu. Parca nu imi mai ajunge timpul si chestia e ca si mancam, dom’le…adica, unde nu ne-ar pieri pofta de mancare sa nu mai mancam nimic?! Aleluia! Asa ca…ingrediente, robot, bzzz-bzzzz si cuptor. E chiar Cocosila!

Ingrediente:

  • 125 gr unt topit
  • 4 lg sirop de curmale (sau miere bio certificate 1an+)
  • 150 gr faina 550
  • 115 gr fulgi de cocos
  • 3 oua
  • 90 gr crema de cocos sau smantana lichida fara caraghenan
  • 2 lgite praf de copt BIO
  • 1 lg pudra de roscove
  • optional: nuci, fructe uscate

Cum am procedat:

  • am amestecat toate ingredientele cu ajutorul unui robot; rezulta in aluat gros pe care l-am asezat in tava tapetata cu o foaie de copt cu ajutorul unei linguri
  • am copt checul in cuptorul bine preincalzit la 180 grade, caldura sus-jos, timp de 35-40′; timpul poate varia cu 5′ in plus sau minus
  • am servit cu fructe si iaurt

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.