Dulcegării

Madeleines cu unt de caju și fructe uscate

martie 6, 2022

Ziua buna se cunoaste de dimineata. Si cu speranta ca va fi buna pana la final, ne pregatim cu niste medeleine potrivite pentru ea. Sa fie bine!

Ingrediente:

  • 120 gr faina grau spelt tip 630
  • 2 oua
  • 1 lg indulcitor Dulcisor de la Sweeteria (3 ani)
  • 60 gr unt de caju de la Papamigdal
  • 40 ml lapte de ovaz (animal sau vegetal)
  • 5 g praf de copt BIO
  • 50 gr fructe uscate la alegere

Cum am procedat:

  • am amestecat ouale impreuna cu untul, laptele si indulcitorul
  • am adaugat faina si praful de copt si am omogenizat, iar, la final, am incorporat fructele uscate
  • am lasat compozitia la temperatura camerei timp de 20’, dupa care am umplut formele de copt
  • am copt timp de 5’ la 220 gr, apoi inca 10 la 200 gr, caldura sus-jos

Am obtinut 20 buc.

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.