Ziua buna se cunoaste de dimineata. Si cu speranta ca va fi buna pana la final, ne pregatim cu niste medeleine potrivite pentru ea. Sa fie bine!
Ingrediente:
- 120 gr faina grau spelt tip 630
- 2 oua
- 1 lg indulcitor Dulcisor de la Sweeteria (3 ani)
- 60 gr unt de caju de la Papamigdal
- 40 ml lapte de ovaz (animal sau vegetal)
- 5 g praf de copt BIO
- 50 gr fructe uscate la alegere
Cum am procedat:
- am amestecat ouale impreuna cu untul, laptele si indulcitorul
- am adaugat faina si praful de copt si am omogenizat, iar, la final, am incorporat fructele uscate
- am lasat compozitia la temperatura camerei timp de 20’, dupa care am umplut formele de copt
- am copt timp de 5’ la 220 gr, apoi inca 10 la 200 gr, caldura sus-jos
Am obtinut 20 buc.
Pofta buna!
No Comments