Se dau cateva ingrediente, putin timp la dispozitie si multa voie buna. Ce obtinem la final? Un terci nutritiv, colorat, delicios si…aaaaaa…rapid! 😃 Daca adaug si o iesire in parc alaturi de sot si copil, ziua se anunta stralucita.
Ingrediente:
- 2 lg fulgi de ovaz
- 100 ml lapte vegetal sau animal
- 150 gr iaurt cocos (sau animal)
- 2 lg sanatoase gem de afine fara zahar (sau alt gem din fructe gatite in tigaie, aragaz)
- 1 lgita unt de caju
- fructe si seminte pentru servit
Cum am procedat:
- am fiert cateva minute fulgii in lapte pana cand acestia s-au inmuiat si laptele a fost absorbit
- dupa, am adaugat untul de caju, iaurtul si gemul si am omogenizat ghinisor
- am servit cu fructe si seminte de canepa (la alegere si optional)
Am obtinut o portie din care a mancat si mamica olecuta, ca sa nu se supere.
*se poate oferi inainte de 1 an, in masura introducerii ingredientelor.
Pofta buna!
No Comments