De cand tot zic sa fac pate-ul acesta de sardine. Am mancat de cateva ori la restaurant si taaaaare mi-a placut. De parca s-ar face greu. Dar nu se lipeau sardinele alea de mana mea niciodata cand mergeam la magazin. Simplu de facut, dar buna, merge la mic dejun sau la cina cu painica prajita, la pranz cu niste paste.
Eu am gasit sardine in ulei de masline, cu certificare MSC (zona FAO 27), sare 0.30gr la 100gr (deci merg dupa 1 an), de la “followfish”.
Ingrediente:
- 3 cutii de conserva (90gr fiecare)
- 80 gr masline Kalamata (desarate)
- 2 fire de ceapa verde
- 1 lg unt de caju
- zeama de la o lamaie BIO mica
Cum am procedat:
- am scurs bine pestele de ulei, l-am pus intr-o sita si l-am lasat asa vreo 30’
- dupa, am pus toate ingredientele in chopper, vjjjjjjjjj-vjjjjjjjj de cateva ori si gata a fost cina
- am mancat cu painica prajita si castraveti
Pofta buna!
No Comments