Sunt simplu de facut, rapizi, deliciosi, crocanti, numai buni pentru manute delicate si gingase. Fetita i-a pregatit aproape in totalitate (cu ajutorul meu, bineinteles), iar satisfactia ei a fost pe masura realizarii. Ne-au placut si noua, am mancat toti trei. ❤️
Ingrediente:
- 180 gr nutella baby, reteta aici (sau un unt de oleaginoase sau nuci)
- 1 ou mediu sau o banana mica
- 150 gr faina tip 550
Cum am procedat:
- intr-un bol, am amestecat toate ingredientele pana cand am obtinut un aluat omogen
- am format bilute pe care le-am aplatizat cu o stampila de biscuiti
- am copt biscuitii timp de 13-15’, caldura sus-jos, in cuptorul preincalzit la 180 gr
In cazul in care inlocuiti nutella cu un unt de oleaginoase/nuci, adaugati in aluat, in plus, o lg sanatoasa de pudra de roscove si sirop de curmale sau curmale maruntite.
Pofta buna!
2 Comments
Salut Sorina,
Am facut aseara biscuitii dar cu unt de arahide, ou si pasta de curmale. Mi-au iesit tare ca piatra…si nu imi dau seama unde am gresit sau ce ar mai fi trebuit sa adaug sa devina mai sfaramiciosi.
Multumesc!
Buna, sunt biscuiti crocanti, nu sfaramiciosi. Pentru varianta sfaramicioasa, poti incerca biscuitii danish butter de pe blog.