Cand vii seara de la serviciu, obosita, fara pic de rabdare, oamenii casei cer de mancare…ioi, ce tablou! Sufleci mainile si faci un #paparapid, dar rapid. Nu de alta, dar nu vrei sa mai auzi nimic de mancare. Vrei doar sa te intinzi 10 minute in pat cu ochii inchisi. De parca poti….🙄
Norocul meu ca l-am avut pe sot acasa. A copt rosiile in cuptor 20’, am scapat de a mai face asta. Nu de alta, dar branzica asta merge super cu rosioare coapte.
Ingrediente:
- 250 gr branza feta
- 4 lg smantana 40% grasime sau mascarpone
- 1 lgita miere BIO certificata (1 an+)
- 1 lgita oregano
- 3 lg ulei rapita presat la rece
- zeama de la 1/2 lamaie
Cum am procedat:
- am pus toate ingredientele in chopper si vjjjjjjjjjjj-vjjjjjjjj cat va pofteste inima, pana cand se transforma in crema
- am servit cu painica prajita, rosii coapte si o lgita de z’atar
Pofta buna!
No Comments