Dulcegării Miss Brânzică, Mr Lăptic

Brioșe cu brânză de vaci

mai 17, 2021

Dupa cateva zile de gripa, muci si tot tacamul, copilul se intoarce la scoala. E vesela, activa si abia asteapta sa isi revada colegii si doamnele. Cum gentuta trebuie umpluta, au aparut minunile astea cu branzica. Vor incapea si in pachetele nostre, nu doar al ei, caci tare-s bune. Cum nu-s foarte dulci, adultii, adica tata si mama, le servesc si cu niste dulceata de caise.

Ingrediente:

  • 3 oua mari
  • 200 gr branza de vaci uscata/granulata
  • 150 gr ulei de cocos topit, presat la rece
  • 100 gr faina de migdale
  • 100 gr faina grau tip 550
  • 1 lgita vanilie pudra
  • 1 lgita coaja de lamaie BIO
  • 50 gr miere de albine bio certificata (1 an+)
  • 2 lgite praf de copt BIO

Cum am procedat:

  • intr-un bol, am amestecat bine ouale impreuna cu uleiul si branza
  • am adaugat mierea si am omogenizat
  • am adaugat si restul de ingrediente si, cu lingura, am amestecat bine
  • am asezat compozitia in forme si am copt briosele in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos, timp de 25’, pana cand trec testul scobitorii

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.