Papa rapid, gustos, sa arate si bine. Greu de realizat?! Deloc! Intreaba-to copilul si el iti va spune exact. Sunt mici critici culinari, dar si plini de imaginatie. Ce vrei Mara sa mananci: bile cu peste somon, adica vrea chiftele. 😃
Bun, chiftele nu-s, dar seamana, se fac chiar mai rapid, iar efectul e cel scontat. Mancat, lins pe botic, energie cu bateria plina.
Ingrediente:
- 3 lg orez pentru risotto
- 50-60 gr somon
- un vf lgita turmeric
- 1/2 lgita usturoi pudra
- 1 lgita ulei de masline extravirgin
- Brocoli pentru servit
- Seminte de susan pentru servit
Cum am procedat:
- am spalat bine orezul si l-am dat intr-un clocot, dupa care l-am spalat din nou si pus la fiert pana cand bobul se inmoaie
- separat, am gatit pestele si brocoli la aburi
- odata gatite, am maruntit pestele si l-am amestecat impreuna cu orezul, turmericul, uleiul si usturoiul si am format bilutele
- a servit cu brocoli si seminte de susan
Pofta buna!
No Comments