Carne, pește sau fructe de mare Cereale, pseudocereale și derivate

Bilute din orez si somon

decembrie 12, 2020

Papa rapid, gustos, sa arate si bine. Greu de realizat?! Deloc! Intreaba-to copilul si el iti va spune exact. Sunt mici critici culinari, dar si plini de imaginatie. Ce vrei Mara sa mananci: bile cu peste somon, adica vrea chiftele. 😃

Bun, chiftele nu-s, dar seamana, se fac chiar mai rapid, iar efectul e cel scontat. Mancat, lins pe botic, energie cu bateria plina.

Ingrediente:

  • 3 lg orez pentru risotto
  • 50-60 gr somon 
  • un vf lgita turmeric
  • 1/2 lgita usturoi pudra
  • 1 lgita ulei de masline extravirgin
  • Brocoli pentru servit
  • Seminte de susan pentru servit

Cum am procedat:

  • am spalat bine orezul si l-am dat intr-un clocot, dupa care l-am spalat din nou si pus la fiert pana cand bobul se inmoaie
  • separat, am gatit pestele si brocoli la aburi
  • odata gatite, am maruntit pestele si l-am amestecat impreuna cu orezul, turmericul, uleiul si usturoiul si am format bilutele
  • a servit cu brocoli si seminte de susan

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.