Legume și leguminoase Supe și ciorbe

Supa groasa de legume cu noodle pasta

noiembrie 3, 2020

Azi este o zi din aia fara chef, fara timp. Ca multe din ultimul timp. Nu stiu, dar parca ziua s-a contractat, simt ca nu mai are 24h, ci doar 12. Iar faptul ca se intuneca mai devreme nu ma ajuta prea mult. Deci, cum sa fie cina? Rapida, deloc complicata, dar sa ramana gustoasa.

Ingrediente:

  • 1 bucata de praz (partea alba)
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 ardei gras
  • 1 bucatica pastarnac
  • 1 morcov mic
  • 100 gr dovleac placintar
  • 1 lg ulei de masline presat la rece
  • 1 lgita seminte de chimen
  • 500 ml apa
  • 6 rosii mari
  • 3 lg suc de rosii
  • 50 gr paste tip noodle
  • pentru servit: patrunjel proaspat, branza cheddar (optional), seminte de canepa

Cum am procedat:

  • am pus in chopper legumele, usturoiul si chimenul si am pulsat cateva secunde
  • am pus in oala legumele impreuna cu o ceasca de apa si lg de ulei si am inabusit cateva minute
  • am adaugat apa si am lasat sa se gateasca legumele cca 15′, la foc mediu
  • apoi, am adaugat rosiile rase si sucul de rosii si am gatit inca cca 10′
  • dupa, am adaugat pastele si le-am gatit conf. indicatiilor de pe pachet (ale mele 8′)
  • am servit cu patrunjel proaspat tocat, cheddar ras si seminte de canepa

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.