De la pranz ne-au ramas vreo 4 linguri de bulgur pe care nu am vrut sa il arunc. Ne-a placut, dar parca nici nu voiam sa mancam si la cina fix acelasi bulgur. Cum ideile mele sunt putine, l-am transformat in crochetele mele obisnuite. Am norocul ca fetita mea e fan finger food dintotdeauna, ca altfel…🙈
Ingrediente:
- 4 lg bulgur fiert, fara lichid
- 50 gr dovleac copt (fiert are mai mult lichid, nevoie de mai mult pesmet)
- 1 catel usturoi
- 1 ou mic (sau un galbenus daca e oul mare)
- 60 gr cheddar ras
- 2-3 lg pesmet
- fulgi de drojdie inactiva pentru topping
Cum am procedat:
- am amestecat bulgurul cu usturoiul ras, oul batut, dovleacul piure si cheddarul ras
- am adaugat pesmetul in functie de textura obtinuta si am format crochetele cu mainile usor umede
- am trecut crochetele prin fulgi de drojdie inactiva si le-am copt in cuptorul preincalzit la 190 gr, timp de 25’
- in ultimele 5’, am intors crochetele pe partea cealalta
- le-am servit cu salata din spanac si rosii si sos de iaurt cu usturoi
Pofta buna!
No Comments