Desi nu e nimic special, stim deja ca simplu e mereu bun. Simplu si bun, daca mai e si rapid, atunci tabloul perfect e gata: peste si legume coapte la cuptor. V-am zis ca nu e deloc complicat, nu?
Ingrediente:
- 50 gr salau fara piele (cu sigla ASC sau MSC, din zona de pescuit numerotata sub 60)
- 1/3 dovlecel felii
- 3-4 felii de vanata
- 5-6 rosii cherry
- putin ulei de masline
- ierburi de Provence
- 1 catel usturoi maruntit
- seminte de canepa pentru servit
Cum am procedat:
- am spalat pestele si l-am pus intr-o folie de copt impreuna cu catelul de usturoi
- intr-un vas cu capac care merge introdus la cuptor, am pus legumele impreuna cu ierburile si am acoperit cu capacul
- am introdus pestele si legumele in cuptorul preincalzit la 200 gr si am copt pestele timp de 20′
- am lasat legumele in continuare fara capac, le-am stropit cu putin ulei si le-am copt inca 10′
- domnisoara a servit cu seminte de canepa
Pofta buna!
No Comments