Azi, facand curat prin sertare 🙈, am descoperit niste bete de frigarui. Ei, 5 bete, nu prea multe, asa ca, mi-a venit, zbang, ideea! Sorina, ce ar fi sa faci tu asa, vreo 5 frigarui? 😁
Am scos carnea din congelator, ceva legume, condimente, ajutorul era la postul lui…cat ai zice peste, totul a fost pregatit de atac culinar.
Ingrediente:
- 300 gr piept de pui
- 1/2 ardei gras galben
- 1 ceapa rosie
- 4 rosii cherry
- condimente: 1 lgita rasa curry dulce, boia dulce, fulgi de usturoi, ierburi de Provence
- 1 lg ulei de masline presat la rece
Cum am procedat:
- am spalat si taiat pieptul de pui cubulete, apoi l-am pus intr-o punga impreuna cu toate condimentele si uleiul, avand grija ca bucatile de carne sa se imbibe bine in condimente; am lasat la rece carnea cca 2h
- dupa, am taiat legumele: ardeii cuburi, ceapa feliata, rosiile in jumatati
- am pus carnea si legumele pe betele de frigarui
- am asezat frigaruile pe o foaie de copt pe care am strans-o bine/inchis-o ca pe un plic
- am copt frigaruile in cuptorul preincalzit la 175 gr, caldura jos, timp de 45’, inchise in hartie, si inca 10’ descoperite, pe functia grill
- am servit cu mamaliguta si fasole verde gatita la aburi
Pofta buna!
No Comments