Pentru pranz, am pregatit niste cartofi copti cu usturoi si rozmarin. Absolut deliciosi. Si au mers cu salata, mama-mama! Dar cum am facut prea multi, cei cativa ramasi s-au transformat. Si cum se puteau ei transforma mai bine decat in chiftelutele mele de toate zilele. Le-am maritat cu un cas maturat si au fost de-li-cioa-se! 😀
Ingrediente:
- 4 cartofi micuti albi (copti)
- 1 cartof mediu violet (copt)
- 1 ou
- cateva fire de leurda tocate
- 1/4 ardei gras rosu
- 60 gr cas de oi maturat
Cum am procedat:
- am maruntit cartofii curatati cu o furculita, am adaugat oul batut, leurda tocata, ardeiul gras taiat cubulete marunte si casul de oi ras si am amestecat
- am format chiftelutele si le-am copt timp de 20′ in cuptorul preincalzit la 180 grade, caldura sus jos / in Ninja foodie, 15′, air crisp, 180grade
- am servit cu salata
Pofta buna!
No Comments