Legume și leguminoase

Chifteluțe cu cartofi și caș

aprilie 11, 2021

Pentru pranz, am pregatit niste cartofi copti cu usturoi si rozmarin. Absolut deliciosi. Si au mers cu salata, mama-mama! Dar cum am facut prea multi, cei cativa ramasi s-au transformat. Si cum se puteau ei transforma mai bine decat in chiftelutele mele de toate zilele. Le-am maritat cu un cas maturat si au fost de-li-cioa-se! 😀

Ingrediente:

  • 4 cartofi micuti albi (copti)
  • 1 cartof mediu violet (copt)
  • 1 ou
  • cateva fire de leurda tocate
  • 1/4 ardei gras rosu
  • 60 gr cas de oi maturat

Cum am procedat:

  • am maruntit cartofii curatati cu o furculita, am adaugat oul batut, leurda tocata, ardeiul gras taiat cubulete marunte si casul de oi ras si am amestecat
  • am format chiftelutele si le-am copt timp de 20′ in cuptorul preincalzit la 180 grade, caldura sus jos / in Ninja foodie, 15′, air crisp, 180grade
  • am servit cu salata

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.