Baby-checurile acestea sunt fantastice: moi, pufoase, aromate, miros si gust, miam-miam! Imi pare rau ca am facut doar 6, meritau portie dubla, pachetel si pentru parinti. 😀 Data viitoare nu le mai ratez, clar!
Retetela am vazut-o pe Instagram la babyledkitchen, mi-a placut ca aveam toate ingredientele la indemana.
Merg la cina, langa o salata, la mic dejun cu niste castraveti si ca pachetel in ghiozdanelele mititele.
Ingrediente:
- 120 gr faina tip 630 (am folosit grau spelt, dar merge si din grau normal)
- 1 lgita praf de copt BIO
- 3 oua
- 30 gr cheddar
- 50 gr dovlecel
- 100 gr rosii cherry
- 5-6 frunze de busuioc
- 50 gr unt topit
- 1 catel usturoi
- seminte de canepa pentru topping
Cum am procedat:
- intr-un vas, am amestecat faina cu praful de copt, dupa care am adaugat rosiile taiate cubulete, dovlecelul ras (nu scurs), usturoiul si cheddarul rase, busuiocul tocat si apoi, restul de ingrediente
- am amestecat cu o spatula cat sa se omogenizeze bine ingredientele, fara a insista prea mult
- am asezat aluatul in forme, am adaugat semintele si am copt in cuptorul bine preincalzit la 200 de grade, 18 -20’
Pofta buna!
No Comments