Am pornit de la ideea Simonei de salata de ou cu ridichi, reteta aici, am adaugat si cateva ciuperci, mustar, masline. A iesit o nebunie de mancat cu paine prajita la cina sau la mic dejun. Noi o vom servi la cina.
Ingrediente:
- 6 oua
- 10 masline kalamata
- 1 lg mustar, reteta aici
- 1 lg ulei de masline presat la rece
- cateva ciuperci
- 2 fire ceapa verde
- 2-3 ridichi
- putin marar/patrunjel
- 2 catei de usturoi
Cum am procedat:
- prima data, am curatat bine ciupercutele cu o carpa umeda, le-am feliat si le-am asezat pe o tabla de copt, apoi le-am copt pe ambele parti, cca 25’ la 180 gr, cuptor preincalzit
- am fiert ouale tare, le-am lasat in apa rece si apoi le-am cojit
- am tocat ciupercile si maslinele si 2 oua cu un cutit
- intr-un chopper, am asezat restul de ingrediente si am pasat
- am amestecat ingredientele pasate impreuna cu cele tocate si am invitat totul la frigder timp de 1h
- am servit cu paine prajita si rosii proaspete
Pofta buna!
No Comments