Ce faci cu niste rosii pe cat de frumoase, pe atat de lipsite de gust? Le feliezi si le transformi intr-o minunata omleta in rosie. 🙈
Ingrediente:
- 1 rosie mare, carnoasa
- 1 ou
- 2-3 frunze de patrunjel
Cum am procedat:
- am feliat rosia, felii groase, cca 1-1.5cm
- am scos miezul acesteia, pastrand cercul intact
- am asezat feliile in tigaia bine incinsa, fara grasime, si le-am gatit 1-2’ pe ambele parti
- intre timp, am tocat miezul rosiei, cele 2-3 frunze de patrunjel si am amestecat impreuna cu oul
- am turnat cu o lingurita oul in cercul din tigaie, cate o lgtia, pe rand, ca sa nu iasa compozitia in afara rosiei (bine, tot mai iese 🤪)
- am gatit sub capac cateva minute, la foc mic, apoi, am intors rosia si pe cealalta parte
Pofta buna!
No Comments