Cine nu stie “ciocolata bebelusului”? Se numara printre acele preparate care mi-au atras atentia, la inceput de diversificare, tocmai datorita denumirii interzise😃. Cand colo, ce sa vezi? Iaca acolo, niste carob, avocado si banana!🤓
Buna “ciocolata” asta, dar ce-ar fi sa o integram intr-un terci? Adaugam niste fulgi de ovaz, niste unt de arahide, niste seminte de susan negru siiii taaa-daaaa!!
Ingrediente:
- 3 lg fulgi de ovaz (fara gluten, in caz de intoleranta la gluten)
- 200 ml lapte animal sau vegetal
- 1 lg unt de arahide
- 1/2 banana
- 1/2 avocado
- 1 lingurita carob
- o lingurita seminte susan negru
Cum am procedat:
- am fiert fulgii in lapte (4-5’). Am oprit flacara aragazului si am adaugat carobul si untul de arahide, amestecand continuu pana la “integrarea” untului in terci. Am adaugat banana pasata cu furculita. Puteti pune acum si avocado si sa amestecati pentru a-l incorpora in terci. Eu l-am asezat deasupra strict pentru placerea vizuala, intrucat am sfarsit prin a-l amesteca cu restul ingredientelor. Deasupra am presarat niste seminte de susan negru.
Sa avem copilasi sanatosi!❤️
No Comments