2-3 minute sa amesteci ingredientele direct in vasul de ceramica, 60 de secunde sa gatesti negresa. Rezultatul? Mama mia!!!!!
Ingrediente
- 30 gr faina ovaz
- 10 gr cacao / roscova sub 5 ani
- 60gr lapte (animal/vegetal)
- 1/2 lgita praf copt bio
- Putina vanilie
- 1 – 2 lg miere bio (1an+)
Pentru “insiropat”: 25 gr lapte (animal sau vegetal), suc de portocale, mere, etc
Pentru crema: 1 lg buna de smantana grasa, 2 lgite cacao sau roscova (sub 5 ani), 1 lg sirop de curmale (sau miere 1an+)
Cum am procedat:
- am amestecat ingredientele in vasul de ceramica, apoi am gatit in cuptorul cu microunde timp de 60 de secunde, la putere maxima
- dupa ce am scos din cuptor, am insiropat cu laptele (25gr), am lasat cateva minute sa se raceasca negresa si am adaugat crema pregatita din smantana, cacao si sirop de curmale (sau miere)
Pofta buna!
No Comments