Cereale, pseudocereale și derivate

Paste cu sos peperoncino

aprilie 3, 2024

Parca de multa vreme nu am mai postat niste paste. Dar sunt inca preferatele Marei. Cat mai simplu pregatite, fara multe adaosuri. De data aceasta, am folosit paste proaspete cu un sos peperoncino.

Ingrediente (2-3 persoane)

  • 250 gr paste proaspete
  • 3-4 lg apa in care au fiert pastele
  • 40 gr ulei de masline extravirgin
  • un praf de sare (2ani+)
  • 3 catei usturoi rasi
  • Condimente italiene
  • ardei rosu deshidratat proaspat rasnit
  • busuioc
  • parmezan

Cum am procedat

  • am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj
  • am scurs apa, dar am pastrat putina pentru a da pastelor cremozitate
  • am adaugat usturoiul ras, uleiul, sarea, condimentele, apa pastrata si ardeiul rasnit si am amestecat
  • am servit cu busuioc si parmezan
  • in caz de aplv, puteti inlocui parmezanul cu o branza vegana

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.