Vii seara de pe coclauri si copilul ar manca o supa de rosii. Ii place supa de rosii pentru ca e una dintre supele servite des la pranzul de la scoala. Timp nu e de copt rosii, dar ai suficiente borcane de rosii pasate. Asa ca, 1-2-3, supa de rosii.
Ingrediente
- 2 borcane de rosii pasate (se gasesc in orice supermaket (rosii, sare)
- 3 catei usturoi
- 1 lg ulei de masline
- 200 ml apa
- 2 lg smantana
- 3 cuiburi de fidea (Baneasa)
- parmezan si patrunjel pentru servit
Cum am procedat
- am gatit pe foc rosiile, usturoiul felii, uleiul de masline si apa cam 10-12’
- am adaugat smantana si am pasat direct in tigaia in care am gatit
- separat, am fiert 2’ taiteii, apoi i-am adaugat in supa
- am servit cu parmezan si patrunjel
Pofta buna!
No Comments