A fost o cina pe cinste si foarte apreciata de Mara care e pe “starving” mode de la episodul de gastro. A mers de minune cu salata de andive pregatita dupa reteta Andreei de la Taste Bazaar.
Ingrediente (3 persoane)
- 1 kg cartofi cu coaja roz
- 300 gr smantana lichida (Laptaria cu Caimac, de ex, fara caraghenan)
- 100 gr branza de capra moale
- 2 catei usturoi
- un praf de sare (2ani+)
- putin unt pentru a unge tava de copt
- 4-5 frunze de salvie tocate
Cum am procedat
- am curatat cartofii si i-am fiert cca 15’ in apa cu putina sare
- am scurs cartofii si i-am feliat, dupa care i-am asezat in tava de copt unsa cu putin unt
- am pregatit un sos pe foc mediu, din smantana lichida, branza de capra, usturoi ras, un praf de sare si frunzele de salvie tocate
- am turnat sosul peste cartofi si am copt la 180 gr, timp de 1h: 45’ cu folie si 15’ fara
- am servit cu salata
Pofta buna!
No Comments