Dupa vacanta, bucataria mi se asterne tacuta sub picioare…Sunt a ta, sunt a ta, asa aud! Foloseste-ma pana nu ruginesc! 🥺Ah, as fugi inapoi in vacanta, dar incepem munca, mititica incepe scoala…Of! Am inceput cu ceva usor, ca sa nu ma sperii prea tare. Cu paste! 😁
Ingrediente:
- 1 cana paste
- 50 gr parmezan
- zeama de la o 1/2 lamaie
- 1 galbenus
- 2 catei usturoi
- 2 lg ulei de masline
- patrunjel
Cum am procedat:
- am pus pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet
- intre timp, am pregatit sosul din zeama de lamaie, usturoi ras si galbenus, plus 1-2 lg de apa de la pastele fierte
- am scurs pastele de apa, pastrand o cescuta
- am pus sosul in tigaie, impreuna cu pastele si am lasat cateva minute la foc mediu, amestecand continuu
- am adaugat parmezanul si am luat de pe foc imediat ce parmezanul s-a topit
- am servit cu patrunjel proaspat
Pofta buna!
No Comments