Borcanul acesta de porumb se tot plimba prin dulap dintr-o parte in alta, fara scop, complet pierdut. Ultima data cand l-am vazut…a si fost ultima data. 😃 Am mai rezolvat cu niste spatiu liber in dulap si am facut si vafe pe care Mara le-ar fi mancat cu niste gem. Ca, deh, clatitele, vafele se mananca asa, cu gem. 😃
Ingrediente
- 200 gr porumb din borcan
- 100 ml lapte integral animal sau vegetal
- 60 gr faina de porumb (cea fina, nu malai)
- 30 gr iaurt grecesc
- 1 lg ulei de masline extravirgin
Cum am procedat
- Am scurs bine porumbul de apa si l-am pasat cu un mixer.
- Am amestecat bine ingredientele.
- Am preincalzit forma de de vafe si am asezat cate o lg din aluat in el, am copt conform instructiunilor lui.
- Am servit cu rosii si iaurt.
Pofta buna!
2 Comments
Se poate ajusta reteta asa incat sa nu fie nevoie de porumb din conserva, ci sa fie doar cu malai fin(faina)?
Buna, nu prea. Textura va fi diferita. Poti incerca alte vafe de pe blog cu malai.