Pe repede-nainte, 2 pastarnaci si 2 morcovi. Cina ideala a Marei. Sau pranzul. Sau gustare. Sau orice. Carne sa nu fie…la rugamintile noastre, mananca si putina carne in ultima vreme, dar, invariabil, orice masa incepe cu ”mie nu imi place carnea”. 😄
Ingrediente:
- 2 morcovu medii
- 2 pastarnaci medii
- 1 lgita zeama de lamaie
- 1 lg suc de mere
- condimente: oregano, cimbru, putina sare (2ani+), pudra de usturoi
- 1 lg parmezan
- 2 lg malai
Cum am procedat:
- am preincalzit cuptorul la 230 gr, caldura sus-jos
- am curatat si taiat legumele betisoare
- am pregatit un sos din zeama de lamaie, sucul de mere, condimente si am uns bine legumele cu el
- am adaugat pamezanul amestecat cu malaiul peste ei si am acoperit bine, direct in tava, pe foaia de copt
- am copt timp de 20’
- am servit cu sos de iaurt cu usturoi si salata
Pofta buna!
No Comments