Atatea au ramas de la pranz…cele mai pufoase chiftelute din carne de pui (la Ninja foodie) pe care noi le-am servit cu paste si sos. 😍
Nu stiu daca au ramas asa pufoase datorita compzitiei sau datorita faptului ca le-am infasurat intr-un servet de bucatarie imediat dupa gatirea lor.
Ingrediente
- 1 piept de pui mare – vreo 700 gr, cred – (l-am pus in chopper semi dezghetat si l-am maruntit
- o tija (partea alba) de la praz
- 2 catei usturoi
- 1 ou
- 2 cartofi cruzi (maruntiti tot la chopper)
- 1 ardei capia
- 1 leg mica marar
- cca 2 lg pesmet
- 1 lg ulei de masline.
Cum am procedat
- am amestecat totul si am lasat compozitia la rece 30’, am format chiftelutele.
- eu am copt in Ninja, 200gr, aircrisp (merge si la actifry), preincalzit 5’, apoi 10’ copt chiftelele, le-am intors in ultimele 2’.
- dupa ce le-am scos, le-am infasurat imediat intr-un prosop.
- noi le-am servit cu paste
Pofta buna!

No Comments