Inca o reteta cu paste si gata. Dar cu pastele astea am reimprietenit-o pe Mara cu carnea. Paste bolognese si musaka. 😁
Ingrediente
- 250 gr carne de rata (piept)
- 2 cepe
- 2 graunti de usturoi
- 1 ardei gras
- 5 lg suc de rosii fara sare
- 1 lgita busuioc tocat
- 2 lg ulei de masline presat la rece
- 1 cana 250 ml cu paste lungi (cu sau fara gluten)
Cum am procedat
- am pus in chopper ceapa, usturoiul si ardeiul gras si le-am tocat
- am pus legumele in tigaie impreuna cu uleiul si putina apa si le-am gatit pana cand au devenit moi, sub capac
- am adaugat carnea si putina apa si am gatit aprox 15’, dupa care am adaugat sucul de rosii si busuiocul tocat si am gatit pana cand a scazut lichidul
- intre timp, am fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet, le-am scurs de apa in care au fiert si le-am clatit
- am adaugat sosul peste paste si am omogenizat
- am servit pastele calde cu patrunjel proaspat tocat
Pofta buna!
No Comments