Carne, pește sau fructe de mare

Paste bolognese cu carne de rață

iulie 30, 2023

Inca o reteta cu paste si gata. Dar cu pastele astea am reimprietenit-o pe Mara cu carnea. Paste bolognese si musaka. 😁

Ingrediente

  • 250 gr carne de rata (piept)
  • 2 cepe
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 5 lg suc de rosii fara sare
  • 1 lgita busuioc tocat
  • 2 lg ulei de masline presat la rece
  • 1 cana 250 ml cu paste lungi (cu sau fara gluten)

Cum am procedat

  • am pus in chopper ceapa, usturoiul si ardeiul gras si le-am tocat
  • am pus legumele in tigaie impreuna cu uleiul si putina apa si le-am gatit pana cand au devenit moi, sub capac
  • am adaugat carnea si putina apa si am gatit aprox 15’, dupa care am adaugat sucul de rosii si busuiocul tocat si am gatit pana cand a scazut lichidul
  • intre timp, am fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet, le-am scurs de apa in care au fiert si le-am clatit
  • am adaugat sosul peste paste si am omogenizat
  • am servit pastele calde cu patrunjel proaspat tocat

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.