Rețeta aceasta de fursecuri cu semințe de dovleac și fulgi de ovăz face parte dintr-o serie întreagă de preparate fără o parte din alergenii principali și este o rețetă care îi aparține lui Crina de la Felie din Natură – fără gluten, zahăr, alergeni (aici). Crina, îți mulțumim pentru implicarea în campania MyBabyBun.
„Ingrediente:
- 180 g fulgi de ovăz
- 180 g pulpa de semințe de dovleac (rămasă în urmă laptelui de semințe de dovleac)
- 80 g lapte de semințe de dovleac
- Sirop de curmale/piure de curmale după gust
Mod de preparare:
- Se amestecă toate ingredientele împreună, apoi cu ajutorul unei linguri se pun fursecurile pe foaia de copt, după care se coc la 180 de grade până când se rumenesc.
- Când sunt proaspete sunt crocante la exterior și moi in interior, a doua zi, sunt foarte moi daca sunt ținute în borcan peste noapte. Rețeta este perfectă și pentru bebeluși!
No Comments