Povesti, întâmplări, experiențe

Campania MyBabyBun

iunie 19, 2023

Suntem în Săptămâna Mondială a Alergiei și începem o campanie pentru piticii cu alergii alimentare. Campania noastră se numește MyBabyBun și mai jos regăsiți descrierea ei.

Scopul campaniei

Ne dorim să adunăm într-un singur loc un număr cât mai mare de rețete care să NU conțină 2 sau 3 dintre alergenii de bază aleși: ou, lactate și/sau gluten. Rețetele care răspund cerințelor se vor posta pe site, fiind disponibile și în aplicație, cu trimitere spre autor

Durata campaniei

19.06.2023 – 24.06.2023, ora 23:59

Locul desfășurării

Campania se desfășoară în grupul MyBabyFood

Ce oferim

În schimbul implicării în campanie, fiecare participant primește o evaluare gratuită a dezvoltării copilului. Evaluarea dezvoltării realizată este confidențială.

Condiții de participare

Intră în campanie rețetele care nu includ 2 sau 3 dintre alergenii menționați (ou, lactate sau gluten). Rețetele trebuie să fie baby-friendly, să includă o fotografie reprezentativă, rețeta clară (ingrediente, mod de preparare) și o încurajare scurtă pentru părinții copiilor cu alergii alimentare.

Rețetele se postează pe grupul MybabyFood cu mențiunea #MyBabyBun , urmând să fie fiecare analizată și ulterior autorul este contactat în privat pentru detalii legate de postarea acesteia pe site și pentru evaluarea dezvoltării primite cadou.

Numărul de rețete postat de o persoană este nelimitat, dar fiecare autor beneficiază de o singură evaluare a dezvoltării.

Autorii care dețin blog-uri, pagini sau profile cu specific de alimentație vor avea trimitere pe site spre aceste pagini.

Ajută-ne să te ajutăm să ajuți piticii cu alergii alimentare!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.