O ciorbita merge oricand, iar vara, ciorbele care se pot manca si reci si mai mult. Am pregatit-o rapid, am mancat-o calda, iar a doua zi, domnisoara a servit si o portie rece. La fel de buna.
Ingrediente (cam 3 portii micute)
- 1/2 ceapa mare sau 1 medie
- 1 morcov
- 1 buc pastarnac
- 2 maini mari de pastai
- 3 cartofi
- Patrunjel
Cum am procedat:
- am tocat ceapa, radacinoasele si le-am pus la fiert
- am adaugat pastaile bucatele si am lasat sa fiarba totul cca 10’
- am adaugat cartofii taiati cubulete, iar dupa alte 10-15’ un borcan de rosii in suc propriu tocate cu ajutorul unui cutit
- la final, am adaugat putina sare si o lg de ulei de masline extravirgin
- am servit cu patrunjel tocat
- eu, in loc de apa, am folosit supa din oase de vita
Pofta buna!
No Comments