Supe și ciorbe

Ciorbă de păstăi

iunie 8, 2023

O ciorbita merge oricand, iar vara, ciorbele care se pot manca si reci si mai mult. Am pregatit-o rapid, am mancat-o calda, iar a doua zi, domnisoara a servit si o portie rece. La fel de buna.

Ingrediente (cam 3 portii micute)

  • 1/2 ceapa mare sau 1 medie
  • 1 morcov
  • 1 buc pastarnac
  • 2 maini mari de pastai
  • 3 cartofi
  • Patrunjel

Cum am procedat:

  • am tocat ceapa, radacinoasele si le-am pus la fiert
  • am adaugat pastaile bucatele si am lasat sa fiarba totul cca 10’
  • am adaugat cartofii taiati cubulete, iar dupa alte 10-15’ un borcan de rosii in suc propriu tocate cu ajutorul unui cutit
  • la final, am adaugat putina sare si o lg de ulei de masline extravirgin
  • am servit cu patrunjel tocat
  • eu, in loc de apa, am folosit supa din oase de vita

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.