Legume și leguminoase

Paste cu ulei de măsline și legume

aprilie 8, 2023

La pranz, am servit pui cu legume facute in tigaie, dar au ramas cateva linguri de legume. Nu m-am indurat sa le arunc, foarte rar arunc mancare. Puse in caserola, la rece…las’ ca fac eu ceva cu ele. Seara, ajunsi tarziu acasa dupa ce am cam umblat teleleu, copilul zbarnaia ca ii e foame. Paste care fierb rapid, legumele din caserola, putin ulei de masline si gata-i cina.

Ingrediente:

  • o manuta de copil paste
  • legume ramase de la pranz
  • 1 lg ulei de masline
  • parmeza

Cum am procedat:

  • aici e greu de precizat 😀. Dupa ce am fiert pastele mai rapid ca TGV-ul, am adaugat legumele ramase de la pranz, lingura de ulei de masline si parmezanul – se poate inlocui cu parmezan din caju sau fulgi de drojdie inactiva

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.