O omleta cam timida, dar cu mult potential. A iesit neasteptat de bine, sincer, nici eu nu ma asteptam 😃😃😃. Si pe deasupra, e si tare buna.
Ingrediente:
- 3 oua (sau in fct de cate portii doriti)
- pentru fiecare ou adaugat, 2 coji si jumatate de apa
- un praf de sare (2ani+)
- topping: ulei de masline, putina zeama de lamaie, patrunjel, ardei gras
Cum am procedat:
- intr-un vas de ceramica, am amestecat ouale, apa si sare
- am acoperit prima data cu hartie de copt si apoi cu folie din aluminiu ca aceasta sa nu intre in contact cu alimentul
- am gatit la abur (eu in aparatul Ninja Foodie, cu capacul de presiune) timp de 12’
- dupa gatire, am lasat inca 2-3’ acoperit
- intre timp, am pregatit toppingul
- am servit ouale impreuna cu toppingul de patrunjel
Pofta buna!
No Comments