A vrut si ieri, vrea si azi, sigur vrea si maine. Cand ii intra ceva in cap, nimic altceva nu mai conteaza. Adica, paine inmuiata in suc de portocala. 😀
Ingrediente:
- 2-3-4 felii de paine cu tot cu coaja, putin mai grosute, in fct de numarul de portii
- suc de portocala presat la rece / sau lapte (animal sau vegetal)
- faina de cocos pentru pudrat
- 2-3 lg iaurt grecesc animal sau un iaurt vegetal
- sau faina de cocos sub 3 ani pentru pudrat
- fructe pentru servit
Cum am procedat:
- am inmuiat painea in suc de porticala pe ambele parti
- am copt in tigaia preincalzita 2-3’ pe ambele parti, doar cat sa absoarba putin din lichid
- am asezat felia de paine pe farfurie si cu dosul unei linguri, am facut o adancitura, lasand marginile inalte
- am umplut adancitura cu iaurt grecesc si am pudrat cu faina de cocos
- am servit cu fructe
Pofta buna!

No Comments