Dulcegării

Cheesecake cu mango și budincă ciocolatoasă

ianuarie 30, 2021

Cei de la Bucătărie în culori au făcut un super tort, care, nu doar că arată minunat, dar e și gustos și baby-prietenos. Mai multe rețete de la ei găsiți aici și aici.

„Blat

  • 70 gr unt topit
  • 130 gr biscuiti maruntiti

Crema de mango

  • 150 gr mascarpone
  • 150 gr smantana lichida (laptaria cu caimac)
  • 2-3 lg de pireu de mango
  • 1-2lg de miere (1 an + )

Budinca de carob

  • 150 ml smantana lichida (laptaria cu caimac)
  • 100 gr mascarpone
  • 1 lg unt
  • 1 lgt pudra de vanilie
  • 1 lg de sirop de curmale
  • 3 lg de carob
  • Trei sfert de lingurita de agar agar

Proces tehnologic:

  • Am amestecat untul topit cu biscuitii si am format blatul in tava.
  • Pentru crema de mango am mixat smantana cu mascarponele si cand s-a intarit am adaugat pireul de mango si mierea dupa care am turnat peste blatul de biscuiti si am bagat la frigider, apoi m-am apucat de budinca.
  • Pentru budinca “ciocolatoasa” am amestecat toate ingredientele si le-am lasat la foc mediu amestecand cam 3 minute. Dupa ce s-a racit si a devenit mai groasa am turnat peste crema de mango si am bagat iar la frigider.
  • Eu l-am tinut la frigider peste noapte inainte sa servim.
  • L-am decorat cu fructe de padure si fulgi de migdale.”

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply MrsGreenFoot februarie 2, 2021 at 8:06 pm

    Buna, mango se pune cu sau fara coaja? Mersi

  • Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.