Rare sunt ocaziile in care nu vrea paste. Asa ca, in casa noastra, toate marimile, formele, culorile, umplute sau nu, masinute, dragonei, litere…lista poate continua.
Ingrediente:
- 1 ceasca paste umplute (am folosit mici, ravioletti) proaspete
- Cate 1/3 ardei gras galben si rosu
- 1 bucatica dovlecel
- 1 catel usturoi
- 1 lg ulei de masline extravirgin
- 1 praf sare (2ani+)
- 1 lg smantana grasa fermentata
Cum am procedat:
- am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj (cca 3-4’)
- intr-o tigaie, am pus usturoiul ras, ardeii tocati si dovlecelul cubulete mici, am adaugat lg de ulei si cateva lg de la apa in care am fiert pastele si am gatit la foc mic cat sa se inmoaie putin legumele; fetitei mele ii plac mai crude, nu moi
- la final, am adaugat un prafulet de sare, pastele, smantana si am omogenizat
- la servire, am adaugat o lgita de seminte de canepa
Pofta buna!
No Comments